Vad var det i paketet från Jordklok?

Tro det eller ej men jag orkade inte öppna det lite större paketet från Jordklok förrän igår kväll. Det var väl det där med att bli lite överväldigad som slog till antar jag. Men nu är paketet öppnat och självklart vill jag dela innehållet med er.

Då temat nu först och främst är naturlig eller giftfri städning så var det också temat i paketet. Jag köpte till exempel en lite större förpackning med bikarbonat. Bikarbonat kan man använda både som fläckborttagningsmedel, i rengöringsmedel och som blekningsmedel.

bikarbonat i städning

En annan sak som jag passade på att beställa var tvättnötter. Jag är supernyfiken på om det verkligen kommer fungera att tvätta med tvättnötter… vi är ju faktiskt en familj om fem personer varav tre är barn plus att vi har en hund. Känner mig lite tveksam men vill verkligen testa detta. Jag själv har alltid varit väldigt känslig mot både tvättmedel och sköljmedel (sköljmedel använder vi inte alls då jag får stora jobbiga nässelutslag av det) så det är väldigt milda tvättmedel som gäller här hemma ändå. Jag lovar att återkomma med resultatet!

ekostädning
ekostädning

Sen får ni er en titt på vår nya diskborste också. Jag tycker så mycket om den! Vill knappt diska med den faktiskt :), vill inte att den ska bli förstörd. Man kan dock byta ut borsthuvudet på den när det väl blivit utnött. Toppenbra tycker jag.

ekostädning
Även Jack gillar den nya diskborsten.

Det var lite fler grejer i paketet, men de tar vi vid ett senare tillfälle för jag hinner inte mer nu. Jag ska nämligen åka iväg till affären och handla lite grejer till barnens mysmellis. På just fredagar brukar jag nämligen experimentera lite med nyttiga godsaker till barnen. Gillar inte barnen dem till mellis när de kommer hem så äter jag dem istället till fredagsmyset senare på kvällen (eller till lördagsgodis om jag inte vill ha vanligt godis).

På återseende… puss och kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *