När man är tvungen att stanna i en jobbig känsla…

Igår söndag hade jag ingen bra dag. Började med att jag den senaste veckan har gått omkring och varit irriterad på allt och alla känns det som. Har känt mig instängd, uttråkad och ensam.

Jag känner såhär med jämna mellanrum… instängd.. som att ingenting händer… allt blir tråkigt (säkert lite pms på gång också). Just nu finns dock varken tid eller resurser (läs pengar) till någon typ av förändring. Kan inte åka och handla nya möbler eller tapeter, kan inte planera in någon mysig weekend, kan inte köpa nya böcker osv.

Och det är bra att tid och resurser inte finns! För om jag inte gör allt det där som jag vanligtvis gör när jag hamnar i en sån här tråkig känsla då kommer till slut roten till problemet upp istället. Om jag inte döljer ursprungsproblemet med nya kuddar, kläder eller mijöombyte så har problemet inget annat val än att ge sig till känna till slut!

Än vet jag inte riktigt vad det är som skaver… men jag tror att det har med mig själv och mina förväntningar på mig själv att göra.

Känner du igen känslan av att känna frustration, vara uttråkad och vilja ha till en förändring? Vad tror du är den egentliga orsaken till den känslan hos dig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *