Fredag – reflektion & utvärdering v36

 

Gjorde fredagsreflektionen igår… men fick inte ner den i ett inlägg förrän idag lördag.

Vad har gått bra denna vecka?

 1. Denna vecka valde jag att lägga ner lite mer krut på min morgonrutin. Jag har känt mig väldigt trött och energilös de senaste 3 veckorna och kände att jag ville försöka komma igång lite mer direkt på morgonen.Jag behövde lite mer action. Vanligtvis går jag upp kl 5 på morgonen men denna vecka har jag medvetet gått upp lite senare, för att inte ha så himla gott om tid på mig. Vi pratar bara om ca 30 minuter men det har gjort skillnad. Jag har också försökt röra lite mer på mig på morgonen också. Jag brukar egentligen jobba mellan 5-7, plus meditation och lite, lite rörlighetsträning i sakta mak. Denna vecka har jag prövat på att t ex göra ett par armhävningar, några pull ups eller nåt annat. Sen har jag också passat på att vika lite tvätt och annat där jag ändå rör på mig lite mer.

  Dessa små förändringar har gjort underverk för mig! Jag har känt mig så mycket piggare och gladare och dessutom har jag också sovit bättre… vilket ju i sin tur också har lett till mer energi. Så skönt!

  2. Maten har fungerat exemplariskt för mig denna vecka! Har ätit bra, varit mätt och nöjd… bidrar ju såklart också till att jag har haft mer energi!

  3. Har fått en ny träningskompis! Alltid kul med fler människor som vill träna med en och som kan sporra en när man själv inte har någon direkt lust!

  4. Jag och min man har bestämt oss för ett gemensamt roligt projekt! Vi ska genomföra Aim Challenge 2019! Ska bli jättekul! Vi har också utmanat ett par kompisar så nu har vi som en liten tävling kan man säga. Det gillar jag och det motiverar förhoppningsvis min man att köra lite hårdare!

Det har varit en riktigt bra vecka på det stora hela!

Vad har gått mindre bra denna vecka?

 1. Jag har inte kommit ut med så många blogginlägg som jag hade planerat att jag skulle. Varför? Ja, jag vet inte riktigt, men jag tror att det beror på att jag själv inte tycker att de är tillräckligt bra eller intressanta. Jag sparar dock de icke publicerade inläggen till en annan gång… vem vet, jag kanske kan fila till dem lite!

Kan faktisk inte komma på något mer. Just nu är det väldigt lugnt och skönt här hemma. Känns som att Jan och jag har hittat tillbaka till varandra och allt flyter på smidigt. Jag känner mig hoppfull inför framtiden!

 

Vad kan vi göra annorlunda nästa vecka?

 1. Jag skulle vilja få till lite mer träning nästa vecka, jag har bara kommit iväg på ett pass denna vecka. Jag får dock mycket vardagsmotion så jag är inte orolig så, men det är på gymmet jag får min garanterade skrattdos. Jag har saknat den! Tack och lov fick jag en dos igår med min nya träningskompis!
 2. Sen var det det där med blogginläggen. Nästa vecka vill jag få ut fler intressanta inlägg till er!

Veckans highlight?

I torsdags vaknade jag upp med en sådan härlig känsla! Kände mig glad, pigg och genuint lycklig! Underbart!

Efter att jag hade lämnat lillebror på skolan så tog jag mig en promenad och det var där och då det hände… alla bitar i mitt företagande föll på plats! Plötsligt kändes allt så självklart! Jag har länge brottats med min inriktning här på bloggen och i mitt företag. Jag har en passion för vårt mentala mående och vad vi kan göra för att förbättra det (studerar ju till Mental Tränare så skam skulle det väl vara annars), men jag har också ett stort intresse för kost och näring. Jag har dock inget intresse i själva matlagningen tyvärr ;-)! Då jag ändå är utbildad kostrådgivare så skulle jag vilja få in kosten på min blogg och i mitt företagande, men jag har inte hittat något naturligt sätt att göra det på. Men nu vet jag alltså…!! Och jag kan göra det utan att överge min nuvarande inriktning på mentalt välmående! Yeay!!

Det kommer innebära en del fix bakom kulisserna för min del och så småningom kommer det också leda till ett namnbyte på blogg och sociala kanaler. Det känns så himla rätt! Är sååå glad!

 

Ha en riktigt trevlig helg på er nu! Puss och kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *