Fokus på en glad hjärna… ny inriktning på bloggen

6 thoughts on “Fokus på en glad hjärna… ny inriktning på bloggen

 1. De låter jättespännande?läser just nu Maria Borrelius bok, hälsorevolutionen som handlar om just detta?Cecilia

 2. Hej, helt rätt tänkt. Jag fortsätter och följa dig, ska bli spännande. Funderar också på vad det är som gör att så många mår dåligt. Jag arbetar i skolan som specialpedagog och möter mycket ohälsa, både hos barnen och föräldrarna. Så vart är vi på väg, hur kan vi stoppa, undvika osv. Ett sätt är ju att få i oss bra och näringsrik mat som gör oss piggare. Men orsaken till ohälsan… finns många frågetecken. Så många som mår dåligt ?

  1. Jag har också jobbat i skolan en sväng och visst är det tragiskt att så många mår så dåligt :-(. Precis som du säger så beror det på många olika saker, stress, näring, brist på återhämtning, brist på stimulering och ensamhet (inget socialt sammanhang) väger tungt tror jag.

   Kul att du vill fortsätta följa mig <3!

 3. Oh precis vad jag är intresserad om. Har oxå läst hälsorevolutionen o den är superbra, samt Food pharmacy o charmen m tarmen om du är intresserad av tarmflora. Ska bli jättekul att följa din nya inriktning!

  1. Tack för boktips! Tror jag har Food Pharmacy i alla fall. Jag beställde precis Kristina Anderssons nya bok Hjärnsmart också. Det forskas mycket om sambandet mellan hjärna, tarm, kost och välmående just nu… vilket leder till många intressanta böcker. Älskar det!

   Glad och tacksam för att du vill fortsätta följa mig <3!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *