Dags för namnbyte – I Dare me blir… Happy Brain!

happy brain

Japp, nu är det dags! Som allt annat så förändras man med tiden. Det som en gång var är inte längre. Likadant är det med min blogg :-). När jag startade den var det mest för min egen skull. För att ha en egen kanal att ventilera alla tankar och ge mig själv utmaningar så jag skulle ta mig framåt och våga leva livet på mina egna villkor. Det har varit så himla roligt, jobbigt, läskigt och allt annat på en och samma gång.

Numera känner jag att jag är på den plats i livet jag vill vara. Jag har kommit över min rädsla för utmaningar (kan fortfarande vara rädd såklart men jag låter det inte styra mig), jag har utbildat mig, jag har startat eget företag, jag har fått in vanan att träna hårt och regelbundet, jag har blivit bättre på att vara lite egoistisk ibland… jag har ju till och med orkat ta tag i mina relationer!

Namnet I Dare me ter sig inte lika bra längre nu när jag känner att jag på allvar vill hjälpa andra att ta tag i sina liv och göra samma resa som jag gjort. Därför blir det nu ett namnbyte här på bloggen och på mina sociala kanaler.

Mitt nya namn – Happy Brain

Från och med om någon dag kommer ni hitta mig under namnet ”Happy Brain” istället. Inriktningen på bloggen kommer vara i stort sett den samma, lite mer kostfokus bara. Ni kan läsa mer om den framtida inriktningen här, ”Fokus på en glad hjärna… ny inriktning på bloggen”!

Håll nu tummarna för att namnbytet flyter på utan tekniska problem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *