3 saker jag ska prova i en vecka för att bli en roligare fru

 

roligare fru

Äntligen måndag igen! Denna vecka ser jag fram emot med lite skräckblandad förtjusning måste jag säga. Om ni följer min IGTV-kanal på instagram så vet ni att jag denna vecka har bestämt mig för att utföra ett litet experiment. Det hela bottnar sig i att jag i förra veckan kom fram till att jag nog är rätt tråkig som fru nu för tiden. Jag är absolut inte tråkig som människa men i mitt äktenskap har jag definitivt varit roligare!

Jag gick sedan ut på instagram och bad om era tips på vad jag skulle kunna göra för att bli roligare som fru igen. Jag fick in en massa bra tips! Tackar allra ödmjukast för det! Jag har nu valt ut 3 av dessa tips som jag ska testa denna vecka.

3 saker jag ska prova för att bli en roligare fru

  1. Säg ja till allt som min man föreslår – det här ska bli jättekul att testa. Jag har också bestämt mig för att försöka skriva ner allt som min man ber mig om så jag kan göra en liten sammanställning av det hela sedan. Jag är nämligen lite skeptisk till om jag verkligen kommer bli roligare i hans ögon… känner att risken är ganska stor att jag istället kommer bli hans hushållerska. Ska bli spännande att se vad som händer.
  2. Överraska min man med något varje dag – inget stort utan något litet. Vi försöker tänka ekonomiskt här hemma så det blir inga dyra restaurangbesök här inte. Nej, jag menar mer saker som att tappa upp ett bad, sätta på hans favoritmusik när han kommer hem från jobbet, kanske en blombukett (fick tips på instagram om just blombuketten… lätt hänt att man bara tänker på den som en gåva till en kvinna).
  3. Göra mig fin för min man – väldigt märkligt men jag känner ett motstånd till denna punkt. Gillar inte tanken på att behöva ”göra mig fin” för min man (är väl feministen inom mig som gör uppror). Just därför ska jag prova! Det gäller att tänka annorlunda och framför allt göra annorlunda om jag vill få till en förändring.

roligare fru

Det ska som sagt var bli kul att se vad som händer. Jag har bestämt mig för att gå in i detta med öppet sinne och verkligen göra mitt bästa för att inte kräva att min man ska behöva prestera tillbaka. Förhoppningsvis så ger min beteendeförändring ringar på vattnet vilket leder till att maken också blir gladare och trevligare… han kanske till och med börjar göra sig fin för mig, vem vet!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *